Pėdkelnės vaikams

Spalva: Mėlyna (Navy) Medvilninės Su mašinyčių paveikslėliais Sudėtis: 83% medv..
€650
913
Spalva: Mėlyna (Navy) Medvilninės Su futbolo paveikslėliais Sudėtis: 83% medvilnė, 15% poli..
€650
912
Spalva: Pilka (Ceylan) Medvilninės Su paveikslėliais Sudėtis: 78% medvilnė, 20% poliamidas,..
€650
911
Spalva: Mėlyna (Navy) Medvilninės Su mašinytės paveikslėliu Sudėtis: 83% medvilnė, 1..
€650
910
Spalva: Plum Sudėtis: 85% medvilnė, 13% poliamidas, 2% elastanas ..
Nuo €540
675
Spalva: Yellow (Geltona) Sudėtis: 85% medvilnė, 13% poliamidas, 2% elastanas ..
Nuo €540
677
Spalva: Crete Sudėtis: 80% medvilnė, 18% poliamidas, 2% elastanas ..
Nuo €540
678
Spalva: Green (Žalia) Sudėtis: 85% medvilnė, 13% poliamidas, 2% elastanas ..
Nuo €540
679
Spalva: Aluminium Sudėtis: 77% medvilnė, 17% poliamidas, 4% polipropilenas, 2% elastanas ..
Nuo €790
796
Spalva: Aluminium Sudėtis: 78% medvilnė, 18% poliamidas, 2% polipropilenas, 2% elastanas ..
Nuo €790
797
Spalva: Navy Sudėtis: 85% medvilnė, 13% poliamidas, 2% elastanas ..
€790
798
Spalva: Carotte Sudėtis: 85% medvilnė, 13% poliamidas, 2% elastanas ..
€790
799

Pripažinkime, kad tikras kantrybės išbandymas tėvams yra surasti kokybiškas, gražias ir patvarias pėdkelnes. Dažnai mažieji išdykėliai yra labai judrūs ir nenustygstantys vietoje, dėl to ne visos pėdkelnės atlaiko visus šuolius į aukštį, tolį ar kitus aktyvius judesiukus. Kuom mūsų internetinė parduotuvė skiriasi nuo visų kitų, tai tuo, jog mūsų asortimente siūlomos išskirtinio dizaino pėdkelnės vaikams, pagamintos iš kokybiškų ir patvarių medžiagų, tad jos tikrai atlaikys jūsų vaiko aktyvius žaidimus. Siūlome rinktis iš gausios spalvų ir dydžių paletės.

Kokias pėdkelnes pirkti vaikams?

Jei nežinote kokias pėdkelnes pirkti vaikams, kad jos būtų patogios, tuomet reiktų atkreipti dėmesį į šią pagrindinę informaciją etiketėje. Pirmas dalykas, kas joje turėtų būti tai nurodytas pėdkelnių dydis centimetrais. Tad pagal savo vaiko ūgį galima orientuotis kokį dydį reiktų pasirinkti. Pavyzdžiui, dažniausiai ūgis būna nurodytas, pavyzdžiui taip 98-104, o jūsų vaiko ūgis yra 102 centimetrai, tokiu atveju jau nereiktų rizikuoti ir geriau rinktis vienu dydžiu didesnes pėdkelnes. Pavyzdžiui, tikrai tiktų vaikiškos pėdkelnės, kurių dydis yra 104-110 cm. Jei bijote, kad tokios pėdkelnės bus per laisvos ir vaikui smuks, tuomet svarbu atkreipti dėmesį į medžiagos sudėtį. Turėkite omenyje, kad vaikiškos pėdkelnės, kurios pagamintos iš medvilnės nėra labai tamprios, tačiau jei yra bent keli procentai sudėtyje elastano ar poliamido, tai tuomet jos puikiai tempsis ir bus patogios. Kitas variantas pėdkelnės, kurių sudėtyje yra vilnos, jos savaime yra laisvesnės, tad didesnio dydžio pėdkelnių tikrai neverta pirkti, nes puikiai tiks faktinis dydis ką vaikas nešioja šiuo metu. Plonos pėdkelnės yra gana tamprios, tai taip pat reiktų žiūrėti dydžius, orientuojantis į vaiko ūgį. Žinoma nemažiau svarbus ir vaiko sudėjimas. Tai reiktų atsižvelgti ir į tai, nes kitu atveju, pėdkelnės bus nesmagios ir vaikas jų nenorės nešioti,

Kitas nemažiau svarbus pasirinkimas kokios pėdkelnės yra tinkamiausios pagal vaiko amžių. Vienos taisyklės nėra, nes tai priklauso nuo jūsų pasirinkimo ir poreikių. Tad šiltos pėdkelnės tikrai tiks bet kurio amžiaus laikotarpiu, nes mūsų orai yra labai permainingi ir tikrosios šilumos tenka gana ilgai laukti. Tačiau dažniausiai matome, kad su šiltos ir storos pėdkelnės dažniau yra nešiojamos pradinių klasių mokinių, o plonos yra populiaresnės paauglių tarpe. Jos taip pat labiau ieško savo individualaus stiliaus ir saviraiškos būdo, tad joms gali patikti neįprastų spalvų ar dryžuotos pėdkelnės.  

Kur įsigyti vaikiškas pėdkelnes pigiau?

Mūsų internetinės parduotuvės asortimente yra siūlomos pigios ir kokybiškos pėdkelnės, tinkančios įvairaus amžiaus vaikams, nuo gimimo iki paauglystės. Jas patogiai galite išsirinkti ir įsigyti internetu, neiškeliant kojos iš namų iš bet kurio Lietuvos ar Europos Sąjungos šalies. Gavus apmokėjimą, mes operatyviai parengsime jūsų užsakymą ir išsiųsime jūsų nurodytu adresu.

Mes nuolat domimės naujovėmis ir šiuolaikinėmis mados tendencijomis, dėl to kruopščiai atrenkame visą asortimentą, kur galite rasti pačių įvairiausių dydžių, spalvų ir modelių pėdkelnes ar kojines. Džiaugiamės, kad mūsų lojalūs klientai nuolat grįžta atsinaujinti naujam sezonui ir drąsiai rekomenduoja savo draugams ir pažįstamiems.

Mūsų patenkinti klientai ir laimingi jų vaikučiai yra didžiausia motyvacija stengtis ir tobulinti savo paslaugas, plėsti asortimentą ir pasiūlyti geriausius gaminius labai patrauklia kaina. Būtent kainos ir kokybės santykis yra tai, kas daro mus išskirtinius, lyginant su konkurentais, kas yra siūloma šių vaikiškų prekių kategorijoje.