Seksualios kojinės

Spalva: Juoda Sudėtis: 79% poliamidas, 21% elastanas ..
€1390
701
Spalva: Juoda Prilipinamos Matinės Nėriniuota juosta Sudėtis : poliamidas 85 % , elastana..
€990
787
Spalva: Juoda Sudėtis: 80% poliamidas, 20% elastanas ..
€1400
868
Spalva: Juoda Sudėtis: 80% poliamidas, 20% elastanas ..
€1590
872
Spalva: Juoda Viliojančios Su prilaikančiu kojinių diržu Sudėtis: 85% poliamidas, 15% elast..
€1450
380
Spalva: Juoda Tinklinės Viliojančios Su prilaikančiu kojinių diržu Smulkus gėlių ra&scaro..
€1450
120
Spalva: Juoda Viliojančios Su prilaikančiu kojinių diržu Sudėtis: 85% poliamidas, 15% elast..
€1490
379
Spalva: Juoda Matinės Sudėtis: 85% poliamidas, 15% elastanas ..
€1340
137
Spalva: Juoda Matinės Sudėtis: 85% poliamidas, 15% elastanas ..
€1340
138
Spalva: Juoda Matinės Sudėtis: 85% poliamidas, 15% elastanas ..
€1340
139

Seksualios kojinės – yra ta intymi aprangos detalė, kuri tikrai privalo būti kiekvienos save mylinčios moters spintoje, norinčios susikurti sau fatališkos moters įvaizdį ar nepamirštamas akimirkas su savo išrinktuoju.

Norinčios išreikšti savo seksualumą ir moteriškumą rekomenduojame papildyti savo garderobą, kad ten atsirastų kokybiškos seksualios kojinės, kurios leis išlaisvinti savo seksualinę energiją, aistrą ir slaptas fantazijas. Sexy kojinės ne tik nuostabiai atrodys, bet ir optiškai pailgins bei padailins jūsų kojas. Seksualios kojinės gali būti pačios įvairiausios, nuo rafinuotai subtilaus tinklelio iki užuominų į vaidmenų žaidimus, įaudrinančius vyrų fantazijas. Viskas priklauso nuo jūsų noro ir planų kaip norite atrodyti ir susikurti ypatingą įvaizdį bei vakaro nuotaiką.

Kur parduodamos seksualios kojinės pigiau?

Mūsų asortimente internetu yra parduodamos pačios įvairiausios, madingos, aukštos kokybės kojinės, kurios tikrai patiks visoms moterims ar merginoms. Mes nuolat atnaujiname ir papildome savo asortimentą naujomis prekėmis, atitinkančiomis šiuolaikines mados tendencijas, tad tikrai surasite ne vieną sau patinkantį ir tinkantį variantą, leisiantį atrodyti ypatingai. Čia yra siūlomi patys įvairiausi dydžiai ir modeliai, tad net ir pačios išrankiausios klientės galės patenkinti savo poreikius bei lūkesčius. Nuolat organizuojame įvairius specialius pasiūlymus, akcijas ir sezoninius išpardavimus, tad galite pasinaudoti išskirtine galimybe – įsigyti pageidaujamas kojines geresne kaina.

Mūsų klienčių atsiliepimai

Mūsų nuolatinės klientės džiaugiasi galimybe atsinaujinti savo garderobą ir įsigyti aukštos kokybės madingų, išskirtinių modelių pėdkelnių ir kojinių. Taip pat siūlomos kojinės išskirtinėms progoms ir karštiems pasimatymams. Džiaugiamės, jog renkatės mus ir pasitikite, tą jaučiame gaudami puikų grįžtamąjį ryšį ir teigiamus atsiliepimus iš savo patenkintų klienčių, kurios drąsiai rekomenduoja mūsų elektroninę parduotuvę savo draugėms ir kolegėms, ir jos taip pat džiaugiasi puikiu pasirinkimu bei greitu prekių pristatymu.

Jei taip nutiktų, kad jūs nerandate konkretaus dydžio, spalvos ar modelio kojinių bei pėdkelnių, visuomet galite kreiptis į mus tiesiogiai elektroniniu paštu ar atsiuntus užklausą, o mes pasistengime operatyviai atsakyti ir gauti pageidaujamą prekę arba pasiūlyti abipusiai tenkinantį kompromisą.